perjantai 5. kesäkuuta 2020

Uutta kotia katsomassa

Me ollaan päädytty nyt kuitenkin siihen, että muutetaan erilleen. Kävin tänään katsomassa asuntoa. Se oli hyvä, joskin pieni: kaksi makuuhuonetta, ja meitä siis muuttaisi sinne minä, 10v, 12v ja taapero. Olisin valmis muuttamaan siihen heinäkuun alusta, ja alustavasti siten sovittiin, vaikka vuokrasopimusta ei vielä allekirjoitettu. 

Muuttamisasia tuntuu... kysymysmerkeiltä. Alkaen siitä, että asunto ei ole vielä varma. Millaiseksi meidän elämä ja asuminen siellä muodostuu? Kaikenlaisia käytännön kysymyksiä kuten "Mistä meille pöytä?", "Miten me mahdutaan sinne?" jne. Taloudellisia kysymyksiä. Miten meidän perheen jutut ja avioliitto? Epävarmuutta ja epätietoisuutta. Jännitystä, levottomuutta.

Mitä tältä asialta toivon... Paljonkin, uutta ja hyviä asioita meille. Ehkä joskus kirjoitan siitä lisää, mutta tämän hetken fiilis on enemmän tuollainen mitä ylempänä kirjoitin.
2 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Jaksamista sinulle!

SariL kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Meidän itsenäisyyspäivä

 Hyvää itsenäisyyspäivää! ❄ Me vietetään itsenäisyyspäivää täällä V:n luona, olen iloinen kun ollaan kaikki koolla. 😊 Eilen tein puolukkajä...