lauantai 16. marraskuuta 2019

Tervehdys!


Olet lukemassa ihka uuden blogini aloituspostausta. Aikomukseni on kirjoittaa muun muassa    hyvinvoinnista, oman elämäni kivoista ja tärkeistä asioista ja hetkistä, terveydestä, hyvästä arjesta… Blogista toivon tietynlaista ”omaa juttuani”; sen kirjoittaminen on minun oma hetkeni ja oma harrastukseni. Blogi tulee olemaan aika päiväkirjamainen. Innoituksen ja idean blogiin sain tämänhetkisestä elämästäni ja jo pidemmän ajan pähkäilystäni, miten oikein pitäisi yhdistää esimerkiksi työ, perhe ja oma aika niin että itsekin oikeasti jaksaisi jotain ja voisi hyvin, mikä on itselleni ollut hyvinkin haastavaa osittain omasta uupumus/masennus -taustastani, osittain ylipäänsä työelämästä johtuen. Kirjoitan varmasti aiheesta lisää myöhemmin.

Tällä hetkellä olen työssäkäyvä ihminen, tarkemmin ottaen vielä viiden työpäivän ajan, jonka jälkeen määräaikainen työsopimukseni loppuu. Seuraavista työ- ja opiskeluaiheisista suunnitelmistani sekä vielä mietittävistäkin asioista tulen myös kirjoittamaan lisää.

Ensi viikkoni tulee olemaan aika lailla päinvastainen kuin mihin suuntaan yritän tämän bloginkin myötä pyrkiä, eli hektinen, aikataulutettu, kiireinen; töitä, kaikenlaisten juoksevien asioiden hoitamista, sekä myös mukavia asioita, mutta ei oikeastaan ollenkaan aikaa rauhoittua, tai aikaa ihan vaan itselle tai vastapainoa kiireelle ja hektisyydelle (joista on tullut kuin kirosanoja minulle). Kuitenkin odotan ensi viikon mukavia asioita, ja toivottavasti ehdin ja jaksan niistä jotain tännekin jakaa. 

Tällä aikaa, kun olin kirjoittamassa tätä, rakas aviomieheni lämmitti ulkosaunaa. Oli yllättänyt ja laittanut saunan tunnelmallisen näköiseksi, ja tehnyt vielä jäälyhdynkin. :) Äsken kun kirjoitin ensi viikostani, niin täytyy sanoa, että TÄMÄ on esimerkki juuri sellaisista asioista, mistä haluan kirjoittaa. Rakastan saunaa. Se on myös parhaita rauhoittumis- ja rentoutumispaikkoja. 

Olen innoissani blogin aloittamisesta! 😊 (Ja siitä että pääsen kohta saunaan!) Ei kommentteja:

Meidän itsenäisyyspäivä

 Hyvää itsenäisyyspäivää! ❄ Me vietetään itsenäisyyspäivää täällä V:n luona, olen iloinen kun ollaan kaikki koolla. 😊 Eilen tein puolukkajä...