keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Asiointia ja laatuaikaa

Hain taaperon kanssa 12v:n tänään suoraan koulusta, ja lähdettiin ajelemaan kaupunkiin asiointeja hoitamaan. Reissusta tuli mukava laatuaika- ja yhdessäolohetki poitsujen kanssa. Kävimme mm. syömässä buffetissa thaimaalaisessa ravintolassa, jossa ei oltu ennen käyty, juteltiin ja vietettiin hyvää aikaa. Taaperolle ravintolassa maistui riisi, paistettu nuudeli, kurkku, vesimeloni, kana ja suklaaleivos.




Lidlissä yhdessä käyntikin oli ihan hauskaa vaihtelua, koska meillä ei ole ihan lähellä Lidliä ja siellä tulee hyvin harvoin käytyä. Kotiin tullessa haettiin 10v samalla kotiin kaverilta (mistä oli mörtsinä kun piti hänen mielestään liian aikaisin lähteä).

Hyvän mielen yhdessäolohetket perheenjäsenten kanssa ovat minusta tosi tärkeitä. Itse tarvitsen (tarvitsisin) aika paljon myös ihan omaa aikaa, rauhoittumista ja palautumista kaikesta hässäkästä, hiljaisuutta ajatella omia ajatuksia rauhassa. Työaikani on nykyään muutaman päivän viikossa, ja se on ollut hyvä. Teen mielelläni välillä enemmän, jos pyydetään ja tarvitaan, ja onhan siitä rahallisestikin hyötyä. Mutta se ein sanominen on kyllä vaikeaa silloin, kun töitä olisi enemmän kuin jaksan tai haluan tehdä. Tänään sainkin sitä taas harjoitella, kun töissä olisi tarvittu minua huomiseksi. Olen varannut itselleni rosen-terapia -ajan yli kuukausi sitten, ja tällä hetkellä minulla olisi kyllä kovasti tarvetta omien ajatusten ja tunteitten läpikäymiseen. Toivon, että rosen-terapiasta olisi apua siihen. En ole koskaan ennen käynyt. Joten sanoin, että en tule töihin.


2 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Yksi tärkeimpiä selviytymisen taitoja on osata sanoa: Ei.
Sen ei tarvitse olla helppoa, mutta rajan määrittäminen auttaa omaa kehittymistä.

SariL kirjoitti...

Niin se taitaa vaan olla.

Ja tuo rajan määrittäminen, siinä on ollut ja on edelleen kyllä minulla opeteltavaa, oli kyse sitten työasioista tai ihmissuhteista..

Kiitos taas kun kävit ja jätit kommenttia <3 <3

Meidän itsenäisyyspäivä

 Hyvää itsenäisyyspäivää! ❄ Me vietetään itsenäisyyspäivää täällä V:n luona, olen iloinen kun ollaan kaikki koolla. 😊 Eilen tein puolukkajä...