sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Kevään suuntaviivat pohdinnassa

Viime ajat on olleet melko myllerrystä meidän perheessä ja avioliitossa, ja tunnelmat on menneet ihan laidasta laitaan. Emme voi hyvin tässä perheessä, ja ollaan mietitty ja katsottu, katsottu ja mietitty. Ja tultu siihen päätökseen, että muutamme erilleen.

Se tarkoittaa niin montaa asiaa, ja siihen liittyy niin paljon päätettäviä ja järjestettäviä asioita, mutta haluan ottaa tämän mahdollisimman "yksi pala kerrallaan". Keskittyä siihen, mikä on juuri tällä hetkellä ajankohtaista.

Asumme siis toistaiseksi tässä talossa. Minä katselen uutta asuntoa, en halua jäädä tähän jos emme asu yhdessä. Jokin ajatus mahdollisesta uudesta asunnosta on, ja muutto voisi olla ehkä alkukesästä.

Minun ja miehen suhteesta en osaa sanoa tällä hetkellä yhtään mitään. Se jää nähtäväksi... Sormukset minulla on kuitenkin vielä sormessa.

Hyvää tänään on ollut se, että olemme voineet aika hyvissä tunnelmissa tehdä yhdessä asioita. Kävimme mm. taaperon kanssa ulkoilemassa ja kävelyllä.




Ja niin: tärkeä asia! TAAPERO KAKKASI TÄNÄÄN POTTAAN! Jee! :D

2 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Tsemppiä teille!

Joskus erilleen muuttaminen voi tuoda positiivista ajatteluaikaa, ihan oikeasti.
Yritä antaa kaikelle mahdollisuus.
Sitten näet, mihin kaikki riittää.

Jaksamista!

SariL kirjoitti...

Kiitos! Niinpä, aika näyttää..

Meidän itsenäisyyspäivä

 Hyvää itsenäisyyspäivää! ❄ Me vietetään itsenäisyyspäivää täällä V:n luona, olen iloinen kun ollaan kaikki koolla. 😊 Eilen tein puolukkajä...