perjantai 3. tammikuuta 2020

Tunnemykkyrä

Se olo, kun jokin vaivaa, tuntuu epämiellyttävältä kehossa, esimerkiksi mahassa tai rintakehässä, saa alakuloiseksi tai ahdistuneeksi. Kirjoitin siitä aikaisemmin hieman tässä. Nimesin sen tänään Tunnemykkyräksi. Se on ollut sellainen, minkä haluaisi mieluummin vain pois häiritsemästä, eikä sitä huvittaisi paljon tarkastella, miettiä tai puhua siitä. No tänään ja eilen on kuitenkin ollut taas Tunnemykkyrä enemmän pinnalla -päiviä, ja se on pyörinyt mielessä. Pohdin vähän, mitä asioita tai tunteita mykkyrään ehkä kuuluu, ja KIRJOITIN RUNON! Sitä en aio tässä julkaista, mutta se oli kyllä aika mahtavaa.

Kävelyllä käynti oli tänäänkin tosi hyvä juttu, kävin tällä kertaa taaperon kanssa rattailla ulkoilemassa. Ei edes paljon haitannut vaikka oli liukasta, tuulista ja vettäkin satoi välillä.




2 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Runojen kirjoittaminen tekee aina hyvää!
Kirjoitin paljon runoja viisivuotiaasta varhaiseen keski-ikään asti. Siellä on paljon haavoja parannettu ja tunteita vapautettu :-)

Hienoa!

SariL kirjoitti...

Runoilla on ihan omanlainen yhteys tunteisiin :)

Meidän itsenäisyyspäivä

 Hyvää itsenäisyyspäivää! ❄ Me vietetään itsenäisyyspäivää täällä V:n luona, olen iloinen kun ollaan kaikki koolla. 😊 Eilen tein puolukkajä...